BURSA / OSMANGAZİ - Kırcılar Anaokulu

May

Okulumuz öğrencileri sınıflarında uyguladıkları eTwinning "Okuyorum, yazıyorum, öğreniyorum" projesi ile kitap okuma, okuduğunu anlama ve yorumlama yapmayı öğrendiler. Bu projeden haberdar olan AÇEV vakfı "Okuyan bir gelecek" kampanyası aracılığı ile öğrencilerimize okuma seti hediye etti. Nazik hediyeleri için AÇEV yetkililerine teşekkür ediyoruz. Öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

May

İnsanlık tarihinin en eski sanatlarından biri olan çömlekçiliğin tanıtımı ve uygulamalı olarak çalışmasını okulumuzda uyguladık. Minik ellerden çıkan eserler paha biçilmez. Ellerinize sağlık sevgili öğrencilerimiz.

May

"Okul Dışarıda Günü açık havanın her çocuğun her gününün bir parçası olması için yapılan küresel bir kampanyadır. Her yıl iki farklı günde öğretmenler, öğrencilerin oynaması ve öğrenmesi için sınıflarını açık havaya taşırlar. Çünkü biliyoruz ki açık havada keşfederek öğrenilen her şey ömür boyu bizimle kalan bilgiler oluyor!"  Bizde bu bağlamda Kırcılar Anaokulu ailesi olarak 18 Mayıs ta derslerimizi dışarıda yaparak açık havada öğrenmeyi destekledik. Etkinlikte emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

May

"23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı" kutlamaları çerçevesinde hafta boyunca okulumuzda çeşitli etkinliklere yer verdik. Öğrencilerimiz çocuk bayramı ile ilgili yaptıkları duvar resimleri ile okulumuzun koridorunu renklendirdiler. "Karagöz hacivat" gösterisi izleyerek hoş vakit geçirdiler. Yapılan ahşap atölyesi ile kendi ürettikleri kalemliklerini evlerine götürerek üretime destek oldular. Mahalle halkını selamlamak ve bayramlarını kutlamak için müzikler eşliğinde çevre yürüyüşü yaptılar. Haftanın yorgunluğunu atmak ve okul arkadaşları ile hoş vakit geçirmek için hazırladıkları gösterileri arkadaşlarına sundular.  Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

18 Mart Çanakkale Deniz Zaferini kutluyor aziz şehitlerimizi minnet ve saygıyla anıyoruz..

Mrt

Öğrencilerimiz "Eğlenceli Elmalar" etkinliği ile sınıflarında elma şekeri yapımını öğrenerek maskot eşliğinde oyunlar oynayıp yarışmalar yaptılar. Etkinliği düzenleyen öğretmenlerimize ve  öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

Kırcılar Anaokulu öğrencileri ; sağlıklı beslenmenin önemini öğrendikleri etkinlik haftasında sınıflarında hazırladıkları meyve sularını içerek oyunlar oynadılar ve eğlenceli vakit geçirdiler. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

Şbt

Okulumuzun Uğur Böcekleri Kulüp sınıfı öğretmenleri Merve CANKAL eşliğinde ; bu hafta robotik kodlama derslerinde uyguladıkları Stem projesinde "Ressam Robot"  tasarladılar. Yaptıkları robotla hem eğlendiler hem de ürettikleri yeni oyuncakları ile mutlu oldular. Öğrencilerimize ve öğretmenlerine teşekkür ediyoruz.

Şbt

2021-2022 Eğitim Öğretim yılı 2. dönemi hepimize hayırlı olsun. Kırcılar Anaokulu ailesi olarak tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

Şbt

Kırcılar Anaokulu olarak; yerli tüketimin bilinçli olarak artmasının öğretilmesini amaçladığımız Yerli Malı Haftasında yapılan ilgi çekici etkinliklerle farkındalık oluşturuldu. Emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Ara

Kış mevsiminin gelmesi ile okulumuzda "Merhaba Kış" etkinlikleri yapıldı. Oynanan oyunlar, söylenen şarkılar eşliğinde yapılan eğlencede öğrencilerimiz hoş vakit geçirdiler. Tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Ara

Okulumuzun "Uğur Böcekleri " sınıfı; öğretmenleri Merve CANKAL ile beraber işitme engelli arkadaşları için güzel bir video hazırlamışlar. Öğrencilerimize ve öğretmenimize teşekkür ediyoruz.

Ara

Sevgi varsa, engel yoktur! Engelliler Günü Kutlu Olsun. Yaşama sevinci ile hayata tutunan bütün engelli arkadaşlarımızın sadece bir gün değil her gün yanındayız. Hayat bizim içimizde biz hayatın içindeyiz..

Ara

Okulumuzun "Yıldızlar ve Yumurcaklar" sınıfı öğrencileri, bu hafta sınıflarında eğlenceli bir parti düzenlediler. Aileleriyle beraber hazırladıkları renkli şapkalarını sergileyerek eğlenceli oyunlar oynadılar. Sevgili öğretmenleri Şeyma Balcı ve Esra Dönmez e teşekkür ediyoruz.

Ara

Öğretmenler! Cumhuriyet, fikren, ilmen, fennen, bedenen kuvvetli ve yüksek seciyeli muhafızlar ister. Yeni nesli bu nitelik ve kabiliyette yetiştirmek sizin elinizdedir. "Mustafa Kemal Atatürk"